Καλησπέρα αγαπημένο Ημερολόγιο!
Η μέρα φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και αυτά που έφαγα ήταν...
πρωί -> ~250 γρ γιαούρτι, 1 κ.σ. μέλι, 1 κ.σ. σταφίδες, 1-2 κ.σ. μούσλι.
νωρίς το μεσημέρι -> 1 μπανάνα.
αργά το μεσημέρι -> 1 μπωλ αρακά λεμονάτο με καρότα (σαν 1,5 πιάτο), ~200 γρ γιαούρτι, 3 αγγούρια.
απόγευμα -> 1 κ.γλ. μέλι.
βράδυ -> 2 μικρά μανταρίνια.
Παλαιότερα έφτιαξα τον αρακά τον λεμονάτο έτσι...
http://diatrofis-imerologio.blogspot.gr/2014/09/blog-post_24.html
Αυτήν την φορά πρόσθεσα και καρότα,
και το λάδι δεν το έβαλα στην αρχή του μαγειρέματος, το έβαλα στο τέλος, αφού είχα κλείσει το μάτι της κουζίνας.
Διάβασα ότι το ελαιόλαδο όταν μαγειρεύεται χάνει πολλά από τα θρεπτικά του συστατικά,
γι' αυτό εδώ και λίγο καιρό προσπαθώ να το βάζω στο τέλος του μαγειρέματος.
Γευστικά είναι εξίσου νόστιμο το φαγητό και λίγο πιο ελαφρύ!
Καληνύχτα!
:-)
Η μέρα φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και αυτά που έφαγα ήταν...
πρωί -> ~250 γρ γιαούρτι, 1 κ.σ. μέλι, 1 κ.σ. σταφίδες, 1-2 κ.σ. μούσλι.
νωρίς το μεσημέρι -> 1 μπανάνα.
αργά το μεσημέρι -> 1 μπωλ αρακά λεμονάτο με καρότα (σαν 1,5 πιάτο), ~200 γρ γιαούρτι, 3 αγγούρια.
απόγευμα -> 1 κ.γλ. μέλι.
βράδυ -> 2 μικρά μανταρίνια.
Παλαιότερα έφτιαξα τον αρακά τον λεμονάτο έτσι...
http://diatrofis-imerologio.blogspot.gr/2014/09/blog-post_24.html
Αυτήν την φορά πρόσθεσα και καρότα,
και το λάδι δεν το έβαλα στην αρχή του μαγειρέματος, το έβαλα στο τέλος, αφού είχα κλείσει το μάτι της κουζίνας.
Διάβασα ότι το ελαιόλαδο όταν μαγειρεύεται χάνει πολλά από τα θρεπτικά του συστατικά,
γι' αυτό εδώ και λίγο καιρό προσπαθώ να το βάζω στο τέλος του μαγειρέματος.
Γευστικά είναι εξίσου νόστιμο το φαγητό και λίγο πιο ελαφρύ!
Καληνύχτα!
:-)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου