Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Καλησπέρα αγαπημένο Ημερολόγιο και Χρόνια Πολλά!

Σήμερις έφαγα...

αργά το πρωί -> 2 μήλα, 6 καρύδια, 5 σύκα αποξηραμένα.




μεσημέρι -> συνολικά 1 πιάτο σούπερ-ντούπερ σαλατάρα (!), 3 πιπεριές ψητές, 1 μεγάλο κομμάτι χοιρινό και 3 μεγάλα κομμάτια πατάτες λεμονάτες, 2 κομμάτια μοσχάρι κοκκινιστό.




αργά το μεσημέρι -> 1 κομμάτι από το μίγμα (φουντούκια, χουρμάδες, αβοκάντο, βρώμη και κακάο).


απόγευμα -> 1 ρόδι.


νωρίς το βράδυ -> 1 μήλο, 4 αχλάδια.




Σήμερα έφαγα καρύδια και με χαρά είδα ότι δεν με πείραξαν! Με είχαν πειράξει παλαιότερα (ελαφριά αλλεργική αντίδραση) και τα είχα βγάλει απ' την διατροφή μου, παρόλο που μ' αρέσουν πολύ. Αφού δεν με πείραξαν σήμερα, σκέφτομαι να τα ξαναβάλω στην διατροφή μου, όμως δεν το διακινδυνεύω να τα τρώω συχνά και σε μεγάλες ποσότητες. Αραιά και πού και με μέτρο.

Το βράδυ είχα διάθεση για υπερφαγικό. Ευτυχώς δεν είχα ούτε μπάρες, ούτε ξηρούς καρπούς, ούτε αποξηραμένα φρούτα στο σπίτι (τρόφιμα τα οποία χρησιμοποιώ τώρα τελευταία στα υπερφαγικά μου), και την "έπεσα" στα φρούτα. Με το μεγάλο ποσοστό νερού που έχουν τα φρούτα, αλλά και με τις φυτικές τους ίνες με φούσκωσαν και έτσι δεν έκανα μεγάλο υπερφαγικό. Ήταν μίνι υπερφαγικό. Το χαρακτηρίζω υπερφαγικό γιατί ενώ είχα χορτάσει πλήρως με το μήλο και τα 2 αχλάδια (της πρώτης φωτογραφίας), ήθελα να συνεχίσω να τρώω χωρίς να πεινάω. Έφαγα ακόμα 2 αχλάδια και φούσκωσα και έτσι δεν ήθελα να φάω κάτι άλλο!
Τα φρούτα αυτά τα έφαγα 4 ώρες πριν και είμαι ακόμα πλήρως χορτάτη. Οπότε δεν θα φάω κάτι άλλο μέχρι να κοιμηθώ!

Να είμαστε όλοι καλά και να περνάμε όμορφα!

:-)

Σαν σήμερα, πέρυσι είχα φάει... Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου