Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Σάββατο 15 Μαΐου 2021



Σήμερα έφαγα... 

μεσημέρι -> 1 μπανάνα, 1 μπωλάκι φυστίκια Αιγίνης (ψημένα, ανάλατα). 


απόγευμα -> 7 μούσμουλα, 1 μπωλ μους με: 1 μπανάνα, 1 αβοκάντο, 1 γεμάτη κ.σ. μέλι, γάλα αμυγδάλου, κακάο και κανέλα Κεϋλάνης. 



Σήμερα περπάτησα 1 ώρα και 40 λεπτά! 
Συνάντησα και πάλι την κυρία Σοφία και μου χάρισε ξανά λουλούδια απ' τον κήπο της! 🥰


🙂


6 σχόλια:

  1. Καλημέρα Μαντζουρανα μου καλη! Η Ιωάννα είμαι... Τι ομορφα που τα εβαλες ολα σε σειρα! Πραγματικα σε θαυμαζω! Δεν ξερω.... Εγω εχω βαλτωσει..... Εχω απειρο καιρο που απο τα 87 πεφτω στα 83 και μετα επιστρεφω στα 87..... Δυο βδομάδες καλη διατροφη και ακολουθουν δυο βδομάδες υπερφαγιας..... Αυτο συμβαινει τον τελευταίο χρονο μπορω να σου πω..... Εχω κουραστει..... Πως θα μου γινει το κλικ να μην κατρακυλαω ξανα και ξανα..... Βεβαια εβγαλα το χειμωνα με καραντινα, δουλεια,δυο μικρα παιδια χωρις βοηθεια..... και χωρις να υπερβω τα 100...ειναι μια επιτυχια κι αυτη..... Αλλα πρεπει να χασω κιλα..... Αγχωνομαι και για την υγεια μου..... Ειμαι σαραντα χρονων και απο δω και περα θελει προσοχη για σακχαρο.... πιεση.... κλπ.. Τι να κανω για να το κρατησω αυτη τη φορα; πως σου εγινε το κλικ εσενα;Να εχεις μια ομορφη Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!

      Η καραντίνα μ' επηρέασε κι εμένα πολύ άσχημα. Πρώτη φορά στη ζωή μου έφτασα τόσα πολλά κιλά (σχεδόν 150!). Είχα βαθιά θλίψη, όλα μου φαίνονταν μάταια. Άρχισα να έχω και προβλήματα στην κίνηση, λαχάνιαζα μετά από λίγα βήματα.

      Κάπου στην αρχή της άνοιξης είπα "ή θα πεθάνω από κανα έμφραγμα, ή θα κάνω κάτι!". Και έκανα. Επίσης ήθελα να βάλω έναν στόχο στη ζωή μου, κάτι να μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω να ζω. Και βρήκα αυτό!

      Μπράβο σου που καταφέρνεις όλα αυτά στη ζωή σου! Να χαίρεσαι τ' αγγελούδια σου! Είναι σπουδαίο το ότι παρέμεινες κάτω από 90 κιλά σε αυτό το δύσκολο διάστημα της καραντίνας! Η συντριπτική πλειοψηφία πήραμε κιλά και μάλιστα πολλά. Εσύ που κατάφερες και έμεινες σταθερή, αντί να χαρείς με τον εαυτό σου τον βαράς;;

      Νούμερο 1 είναι ν' αγαπάμε τον εαυτό μας! Να του αναγνωρίζουμε τα θετικά του και να του μιλάμε όμορφα!

      Να είσαι περήφανη με τον εαυτό σου! 🙂

      Όλα γίνονται! Πίστεψε σε σένα!

      Διαγραφή
  2. Μα τι όμορφο προσωπάκι έχεις κ τι ωραία λακακια είναι αυτά.φτου σκόρδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα νομίζω πρέπει ν' αρχίσω να σε πληρώνω για τα καλά σου λόγια!!

      Χμ, για κάθε τέτοιο σχόλιο να σου στέλνω ένα σπιτικό ωμοφαγικό banoffee με courier; 😋

      Διαγραφή
  3. Αμέ γιατί μόνη μου δεν θα αξιωθω να φτιάξω ποτέ!! Τα εννοώ πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή