Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Καλησπέρα! (σούπα με λαχανικά)

Γεια σου αγαπημένο Ημερολόγιο!

Δημιουργώ!  :-D



(Σούπα με: λάχανο, καρότα, ντομάτες, κόκκινες πιπεριές, κρεμμύδι, σκόρδο, ρίγανη και μαϊντανό! Χωρίς αλάτι και λάδι, γιατί σκοπεύω να το συνοδεύσω με αρκετό τυρί gouda, το οποίο έχει από μόνο του αρκετό αλάτι και λιπαρά!)

:-)

6 σχόλια:

  1. να την κάνεις βελουτέ θα είναι σούπερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο ότι θα είναι σούπερ, όμως δεν έχω το κατάλληλο εργαλείο...
      :-|

      Διαγραφή
  2. τρώγεται αυτό το πράγμα??? και χωρίς αλάτι-λάδι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πράγμα" χαρακτηρίζεις την σούπερ-ντούπερ σούπα μου που θα μπορούσε άνετα να σερβιριστεί ως γκουρμέ πιάτο σε εστιατόριο που έχει αστέρι michelin??? :-\
      Αισθάνομαι θιγμένη!
      Ήταν πραγματικά νόστιμη!
      :-D

      Διαγραφή
  3. ελπίζω να κατάλαβες το χιουμοράκι μου αν και δεν το έκανα απόλυτα εμφανές εεεεε????? ωραία φαίνεται αλλά λίγο το λάχανο με κρεμμύδι και χωρίς λάδι αλάτι κάτι μου έκανε. παρόλα αυτά λέω να την κάνω και για αποτοξίνωση είναι ό,τι πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!
      Καλέ, ναι! Κι εγώ χιούμορ έκανα! Δεν θίχτηκα, προς Θεού!
      Όπως σημειώνω και σ' αυτήν την ανάρτηση, αλλά όπως μπορείς να δεις και την ημέρα που την έφαγα, την συνόδευσα με αρκετό τυρί γκούντα, το οποίο είναι από μόνο του πολύ αλμυρό και πολύ λιπαρό. Γι' αυτό και δεν έβαλα αλάτι και λάδι! Αν την έτρωγα σκέτη, θα έβαζα και αλάτι και εννοείται θα πρόσθετα και αρκετό ελαιόλαδο (ωμό) από πάνω!
      Είναι πολύ νόστιμη αυτή η σούπα! Και ζεστή είναι ό,τι πρέπει τώρα τον χειμώνα! Βέβαια η έννοια της αποτοξίνωσης δεν υπάρχει, είναι απλό κατασκεύασμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Παρ' όλ' αυτά, μια σούπα με λαχανικά κάνει πολύ καλό στον οργανισμό μας!
      Να είσαι καλά!
      :-)

      Διαγραφή