Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Καλησπέρα αγαπημένο Ημερολόγιο!

Σήμερα έφαγα...

πρωί -> 30 γρ ηλιόσπορους (μουλιασμένους σε νερό όλη νύχτα), 8 δαμάσκηνα αποξηραμένα.



μεσημέρι -> 1 κομμάτι πίτα (το φύλλο φτιαγμένο με: αμύγδαλο, λιναρόσπορο και αυγό, η γέμιση είχε: αυγό, κοτόπουλο, αβοκάντο, πράσο και καρότο).


απόγευμα -> 1 κομμάτι σοκολατόπιτα (χωρίς αλεύρι και ζάχαρη - χωρίς γλουτένη), (μετά από 1 ώρα:) 1 μαρούλι.



βράδυ -> 3 αυγά βραστά, 1 κ.σ. ελαιόλαδο.


αργά το βράδυ -> 2 αχλάδια.



Σήμερα έφαγα για πρώτη φορά πίτα χωρίς γλουτένη, φτιαγμένη με αμύγδαλο και λιναρόσπορο, και η γεύση της μ' εντυπωσίασε! Και δεν με χάλασε καθόλου μετά (όπως με χαλάνε οι πίτες φτιαγμένες με αλεύρι σιταριού, που έχει γλουτένη)! Αντίθετα η πίτα αυτή, σε συνδυασμό με την ενδιαφέρουσα γέμισή της, μου έφτιαξε την διάθεση και με κράτησε χορτάτη για πολλές ώρες μετά!
Επίσης, η σοκολατόπιτα που έφαγα το απόγευμα, ήταν και αυτή χωρίς γλουτένη! Ούτε αυτή μου χάλασε την γεύση μετά (όπως τα γλυκά με αλεύρι και ζάχαρη). Είχε πλούσια και υπέροχη γεύση και ήταν και αυτή πολύ χορταστική!
Αν ισχυριζόμουν ότι αυτά τα ωραία τα έφτιαξα εγώ, θα γελούσαν ακόμα και οι πέτρες! :-P  Δυστυχώς, παρά τις αξιότιμες προσπάθειές μου, παραμένω σκράπας στη μαγειρική! Ευτυχώς που υπάρχουν κάποια ωραία μαγαζιά που μπορούμε να βρούμε τέτοιες υγιεινές και νόστιμες δημιουργίες! Ένα τέτοιο μαγαζί είναι το "Wild In The City" στην Αθήνα, απ' όπου και πήρα αυτά τα δύο που περιγράφω παραπάνω.

Να είμαστε όλοι καλά!

:-)

Σαν σήμερα, πέρυσι είχα φάει... Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου