Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Καλησπέρα αγαπημένο Ημερολόγιο!

Η μέρα φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και αυτά που έφαγα ήταν...

πρωί -> ~250 γρ γιαούρτι, 1 κ.σ. μέλι, 1 κ.σ. σταφίδες, 40 αμύγδαλα (μουλιασμένα σε νερό για 8 ώρες).


μεσημέρι -> 1 μπωλ φασολάκια λεμονάτα με καρότα, 2 αγγούρια.


απόγευμα -> 2 μανταρίνια.


βράδυ -> 1 παστέλι με σουσάμι και μέλι (70 γρ).

.

Σήμερα πρόσθεσα στο γιαούρτι αμύγδαλα (αντί για δημητριακά),
που τα είχα μουλιάσει σε νερό για 8 περίπου ώρες.
Έγιναν πιο μαλακά και η γεύση τους ενδιαφέρουσα!
Όταν μουλιάζουμε τους (ωμούς) ξηρούς καρπούς γίνονται πιο εύπεπτοι!

Καληνύχτα!

:-)

1 σχόλιο:

  1. Εκτός απο ευπεπτοι ειναι και 10 φορες πιο θρεπτικοι γιατι βγαίνουν απο τον λήθαργο και ξεκινούν να ζωντανεύουν για να γίνουν φυτό. Μπορει να μην βλέπουμε το φύτρο ομως εχει ξεκινήσει η διαδικασία κι ετσι απολαμβάνουμε τα οφέλη. Ειναι πολυ ενδιαφέρον να μάθει κανεις για τα φυτρα και πολυ κρίμα που ενώ μας έμαθαν στο σχολειο πως να φυτρώνουν τις φακές δεν μας έμαθαν να τρωμε τα φυτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή