Καλησπέρα αγαπημένο Ημερολόγιο!
Η μέρα φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και αυτά που έφαγα ήταν...
πρωί -> ~250 γρ γιαούρτι, 1 κ.σ. μέλι, 1 κ.σ. σταφίδες, 40 αμύγδαλα (μουλιασμένα σε νερό για 8 ώρες).
μεσημέρι -> 1 μπωλ φασολάκια λεμονάτα με καρότα, 2 αγγούρια.
απόγευμα -> 2 μανταρίνια.
βράδυ -> 1 παστέλι με σουσάμι και μέλι (70 γρ).
.
Σήμερα πρόσθεσα στο γιαούρτι αμύγδαλα (αντί για δημητριακά),
που τα είχα μουλιάσει σε νερό για 8 περίπου ώρες.
Έγιναν πιο μαλακά και η γεύση τους ενδιαφέρουσα!
Όταν μουλιάζουμε τους (ωμούς) ξηρούς καρπούς γίνονται πιο εύπεπτοι!
Καληνύχτα!
:-)
Η μέρα φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και αυτά που έφαγα ήταν...
πρωί -> ~250 γρ γιαούρτι, 1 κ.σ. μέλι, 1 κ.σ. σταφίδες, 40 αμύγδαλα (μουλιασμένα σε νερό για 8 ώρες).
μεσημέρι -> 1 μπωλ φασολάκια λεμονάτα με καρότα, 2 αγγούρια.
απόγευμα -> 2 μανταρίνια.
βράδυ -> 1 παστέλι με σουσάμι και μέλι (70 γρ).
.
Σήμερα πρόσθεσα στο γιαούρτι αμύγδαλα (αντί για δημητριακά),
που τα είχα μουλιάσει σε νερό για 8 περίπου ώρες.
Έγιναν πιο μαλακά και η γεύση τους ενδιαφέρουσα!
Όταν μουλιάζουμε τους (ωμούς) ξηρούς καρπούς γίνονται πιο εύπεπτοι!
Καληνύχτα!
:-)