Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Απώλεια βάρους - εβδομάδα 63η

Καλησπέρα αγαπημένο Ημερολόγιο!

Τετάρτη σήμερις, και μία ακόμα διατροφική εβδομάδα ολοκληρώνεται!
Ακολουθώντας την συμβουλή μερικών αγαπημένων ανθρώπων, έβαλα περισσότερη ποικιλία στην διατροφή μου, και αυτό πραγματικά μου έφτιαξε την διάθεση! Ανακάλυψα καινούριες γεύσεις, τα γεύματά μου είχαν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον (τόσο κατά την προετοιμασία τους, όσο και όταν τα έτρωγα), και χόρταινα πραγματικά με πιο φυσιολογικές ποσότητες!
Η φίλη ζυγαριά έδειξε -0,7 kg από την προηγούμενη εβδομάδα,
δηλαδή είμαι 72,5 kg!
Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη!
Έχω ειλικρινά απορία πού θα σταματήσει τελικά η ζυγαριά, δηλαδή ποιό είναι το φυσιολογικό βάρος του οργανισμού μου! Όπου κι αν σταματήσει, θα το δεχτώ με μεγάλη χαρά, και θα συνεχίσω κανονικά την ποιοτική διατροφή μου που μου φτιάχνει την διάθεση!

Να είμαστε όλοι καλά και να μας αγαπάμε πολύ-πολύ!

:-)

4 σχόλια:

  1. Με αυτά που τρως του χρόνου θα έχεις φτάσει τα 60.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα!
      Δεν νομίζω να φτάσω τα 60 κιλά, και για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω κιόλας, γιατί πιστεύω στα 60 θα είμαι πετσί και κόκκαλο! Ποτέ δεν είχα πρότυπα αδύνατες γυναίκες. Πάντα μου άρεσαν οι γυναίκες να έχουν τις καμπύλες τους!
      Θα συνεχίσω να τρώω αυτά που μου αρέσουν και μου φτιάχνουν την διάθεση, και η ζυγαριά ας σταματήσει όπου θέλει!
      :-)

      Διαγραφή
  2. Καλημερα. Αυτο με τις φωτογραφιες ειναι πολυ ωραιο. Πιστευω ότι σε ενθαρρυνει και ειναι επισης πολυ ρεαλιστικο. Δεν μπορεις να ξεφυγεις και οταν τα καταφερνεις χαιρεσαι περισσοτερο. Εχασες πολλα κιλα. Βρηκα το ημερολογιο σου απο το eating disorders. Με λενε Ηρω ειμαι 60 ετων παχυνα πολυ τελευταια και τρομαξα. Ολη νυχτα κοιταω για διαιτες στο internet αλλα το ημερολογιο σου με ηρεμησε. Ολα θα πανε καλα. Καλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ηρώ και καλώς ήρθες!
      Μην αγχώνεσαι για τα κιλά! Όσο γρήγορα ήρθαν, τόσο γρήγορα μπορούν να ξαναφύγουν! Αρκεί μόνο να σε αγαπήσεις και να πιστέψεις στον εαυτό σου!
      Μακριά από τις άκρως καταστροφικές δίαιτες που μόνο κακό κάνουν στον οργανισμό μας και μετά από λίγο διάστημα μας προσθέτουν ακόμα περισσότερα κιλά απ' όσα ξεκινήσαμε!
      Κάνε στον εαυτό σου το δώρο της ποιοτικής διατροφής, γιατί μόνο τα καλύτερα σου αξίζουν! Χωρίς στέρηση, χωρίς καταπίεση, χωρίς πείνα!
      Με τιμά που μου λες ότι σε ηρέμησε το ημερολόγιό μου! Σ' ευχαριστώ! Χαίρομαι πολύ γι' αυτό!
      Εννοείται ότι όλα θα πάνε καλά! Όλα πάνε ήδη καλά! ;-)
      Να είσαι καλά και ό,τι χρειαστείς, εδώ είμαι εγώ!
      Ελένη
      :-)

      Διαγραφή