Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Καλημέρα αγαπημένο Ημερολόγιο!

Σήμερα έφαγα...

06:00 -> 3 πορτοκάλια.


09:00 -> 1 μπάρα (με αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς και μέλι).


14:10 -> 1 μεγάλο πορτοκάλι.


15:20 -> 4 μεγάλα κατσαρά μαρουλόφυλλα.


16:00 -> 1 πιάτο κομμάτια κουνέλι βραστό.



(Κοιμήθηκα στις 18:00 και ξύπνησα στη 01:00 της Πέμπτης.)

(ξημερώματα Πέμπτης)

01:50 -> 1 πιάτο παντζαρόχορτα  :-p  (με λάδι και λεμόνι).


02:30 -> 4 μικρά παντζάρια βραστά (με λάδι και λεμόνι).



Σήμερα έφαγα για πρώτη φορά κουνέλι βραστό (πάντα το έτρωγα στιφάδο), και μάλιστα δεν έβαλα ούτε αλάτι, ούτε λάδι, μόνο λεμόνι! Έτσι κατάφερα και γεύτηκα την πραγματική γεύση του κουνελιού, και ο συνδυασμός του με το λεμόνι (το οποίο πρόσθεσα μετά, από πάνω) ήταν υπέροχος!
Επίσης σήμερα έφτιαξα για πρώτη φορά παντζάρια (και παντζαρόχορτα :-p )! Μου άρεσαν πάρα πολύ! Μαζί με λάδι και λεμόνι είναι φανταστικά! Είναι μια πολύ καλύτερη πηγή αμύλου από την πατάτα ή το ρύζι, και εννοείται κλάσεις ανώτερη από τα μακαρόνια ή τα ψωμιά! Και το κατακόκκινο χρώμα τους είναι πολύ ωραίο και από αισθητικής απόψεως! (Τύπου "Δεν τρώω παντζάρια, τρώω ένα ποίημα!" :-p )

(Ποιός θα φανταζόταν, όταν έτρωγα παλαιότερα τις σουβλακάρες 2-2 με συνοδεία -πάντα- extra τηγανητών πατατών, ότι θα έφτανε η ώρα που πραγματικά θα ενθουσιαζόμουν με το νερόβραστο κουνέλι και τα παντζάρια!!!) :-P

Καλημέρα!

:-)

Σαν σήμερα, πέρυσι είχα φάει... Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου