Καλησπέρα αγαπημένο Ημερολόγιο!
Σήμερα έφαγα...
πρωί -> 3 βερίκοκα αποξηραμένα, μισό πιάτο γιαούρτι (πρόβειο, πλήρες), 30 γρ ηλιόσπορους (μουλιασμένους σε νερό όλη νύχτα), 1 κ.γλ. μέλι.
νωρίς το μεσημέρι -> 3 μικρά μανταρίνια.
αργά το μεσημέρι -> 2 κατσαρά μαρουλόφυλλα, 2 παντζάρια βραστά (με 1 κ.σ. λάδι και λεμόνι), 1 μεγάλο κομμάτι σολωμό ψητό (με 1 κ.σ. λάδι και πολύ λεμόνι).
αργά το απόγευμα -> μερικά αμύγδαλα ωμά (και μουλιασμένα σε νερό για 5 ώρες), (μετά από 1 ώρα: ) ένα κομμάτι γλυκό (με: αμύγδαλα, χουρμάδες, κανέλα και γαρύφαλλο).
αργά το βράδυ -> μερικά μαρουλόφυλλα, 1 μεγάλο παντζάρι βραστό, 1 κομμάτι σολωμό ψητό.
Ο σολωμός είναι από τα πιο αγαπημένα μου ψάρια! Σήμερα πραγματικά τον ευχαριστήθηκα! Επίσης τα παντζάρια είναι υπέροχα! Είναι σαν να τρως πατάτα, αλλά με αρκετά πιο ενδιαφέρουσα γεύση και το χρώμα είναι όλα τα λεφτά!
Όπως βλέπεις δεν πτοούμαι... συνεχίζω να κάνω απόπειρες για υγιεινά γλυκά! Σήμερις βγήκε ψιλοκαλό!
Να είμαστε όλοι καλά!
Καληνύχτα!
:-)
Σαν σήμερα, πέρυσι είχα φάει... Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 .
Σήμερα έφαγα...
πρωί -> 3 βερίκοκα αποξηραμένα, μισό πιάτο γιαούρτι (πρόβειο, πλήρες), 30 γρ ηλιόσπορους (μουλιασμένους σε νερό όλη νύχτα), 1 κ.γλ. μέλι.
νωρίς το μεσημέρι -> 3 μικρά μανταρίνια.
αργά το μεσημέρι -> 2 κατσαρά μαρουλόφυλλα, 2 παντζάρια βραστά (με 1 κ.σ. λάδι και λεμόνι), 1 μεγάλο κομμάτι σολωμό ψητό (με 1 κ.σ. λάδι και πολύ λεμόνι).
αργά το απόγευμα -> μερικά αμύγδαλα ωμά (και μουλιασμένα σε νερό για 5 ώρες), (μετά από 1 ώρα: ) ένα κομμάτι γλυκό (με: αμύγδαλα, χουρμάδες, κανέλα και γαρύφαλλο).
αργά το βράδυ -> μερικά μαρουλόφυλλα, 1 μεγάλο παντζάρι βραστό, 1 κομμάτι σολωμό ψητό.
Ο σολωμός είναι από τα πιο αγαπημένα μου ψάρια! Σήμερα πραγματικά τον ευχαριστήθηκα! Επίσης τα παντζάρια είναι υπέροχα! Είναι σαν να τρως πατάτα, αλλά με αρκετά πιο ενδιαφέρουσα γεύση και το χρώμα είναι όλα τα λεφτά!
Όπως βλέπεις δεν πτοούμαι... συνεχίζω να κάνω απόπειρες για υγιεινά γλυκά! Σήμερις βγήκε ψιλοκαλό!
Να είμαστε όλοι καλά!
Καληνύχτα!
:-)
Σαν σήμερα, πέρυσι είχα φάει... Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου