Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

1η Απρίλη 2022



ΚΑΙ ΝΑΙ!!! 

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!! 

ΤΗΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ!!! 

150 και με τη βούλα!! 😎


Την δεύτερη φορά που ανέβηκα, δεν άντεξε... 


Και ΔΕΝ είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο! 


Τί κάνουμε τώρα; Τον Σταυρό μας;;;


Λένε είναι καλή μέρα για ξεκινήματα η σημερινή... Τί λέτε; 

Πάμε;



🙂

6 σχόλια:

  1. Κορίτσι μου γλυκό δεν σε φοβάμαι. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις και πάλι. Ήρθε η άνοιξη ανεβαίνει η ψυχολογία που παίζει το βασικότερο ρόλο στην απώλλεια κιλών. Καλή σου επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκίνα χαλαρά... Οχι υστερικά..... Και ολα θα φτιάξουν.... Ενα βημα καθε φορα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομολογώ ότι αιφνιδιάστηκα! ... ;

    Όσον αφορά την ζυγαριά...
    Την δεκαετία του 2000 είχα μιά ψηφιακή ζυγαριά που τερμάτιζε στα 120. Είχα να ανέβω χρόνια. Όταν ανέβηκα δεν έβγαζε ένδειξη. Νόμιζα ότι χάλασε. Ζυγίστηκα σε φαρμακείο και κατάλαβα ότι δεν είχε χαλάσει.
    Και δεν ξανανέβηκα. Σκοτάδι πυκνό και στις μετρήσεις μου και στην διάθεσή μου. Εσκεμμένο.

    Αρχές 2012 πήρα μιά που έφτανε τα 180 κιλά. Κατέγραφα καθημερινώς μέχρι και τον Μάρτη. Μεγάλη απογοήτευση. Μόνον προς τα πάνω πήγαινε. Έπεσε απότομα όταν αρρώστησα από γρίπη και δεν μπορούσα να φάω κι όταν ανάρρωσα εκτοξεύτηκε.
    Διέκοψα τις μετρήσεις μέχρι και τον Ιούνη. Τότε έκοψα το ψωμί και τις πίτες, άθλος για μένα, αλλά και πάλι έπαιζε γύρω από τα 150 με αυξητικές τάσεις.

    Από τον Αύγουστο και μετά κατέγραφε καθημερινά, ιστορικές για μένα, μετρήσεις. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Ζούσα όνειρο στην κυριολεξία. Κατρακύλα, ελεύθερη πτώση, αδιάκοπα επί εννέα μήνες. Έκανα χρόνια να συνειδητοποιήσω αυτό που έζησα τότε. Νούμερα που δεν ξανάδα πιά από τότε.
    Ευτυχώς όμως, ως...αυθεντικός μανιακός με τις καταγραφές, έχω στο excel όλες τις μετρήσεις από τότε. Τις κοιτάζω καμμιά φορά και δεν πιστεύω ότι αυτό το άτομο ήμουν εγώ. Δεν το χωρά ο νους μου πιά.

    Κουρτίνα ήταν τελικά, όχι Γολγοθάς. Δέησε ο Θεός και ήρθε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου και την τράβηξα. Έτσι απλά.

    Εύχομαι και στα δικά σου.

    Τ67

    Ευτυχώς που δεν είχα ποτέ την τάση να ασχοληθώ με την ψυχολογία. Θα είχα αποτύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα! πως εισαι? Σε ανακαλυψα πολυ προσφατα, κ διαβασα ολα σου τα αρθρα. τελικα εχεις ξεκινησει (θελω να ακουσω ναι για να παρω θαρρος!!)΄?
    Νινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαντζούρ μου μη νιώθεις μόνη κεγώ δεν είμαι στα καλύτερα μου από άποψη διαστάσεων κ ζυγαριάς! θα τα καταφέρουμε μωρέ ενδείκνυται το φθινόπωρο για μια καινούρια αρχή! φιλιά πολλά μαντάμ σου σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή