Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Απώλεια βάρους - εβδομάδα 41η

Καλημέρα αγαπημένο Ημερολόγιο!

Μια ενδιαφέρουσα διατροφική εβδομάδα ολοκληρώνεται σήμερις,
με τα πάνω της και τα κάτω της,
και η ζυγαριά έδειξε -0,9 kg από την προηγούμενη Τετάρτη!
Δηλαδή είμαι 82,7 kg!

Είμαι πολύ χαρούμενη που επανήλθα στην ποιοτική και ισορροπημένη διατροφή μου,
αφήνοντας πίσω την συναισθηματική υπερφαγία!

Πάντα με αισιοδοξία, ευγνωμοσύνη και προσμονή για όλα τα όμορφα που έρχονται!
Να είμαστε όλοι καλά!

(Την φωτογραφία τράβηξα τις προηγούμενες ημέρες από ένα σημείο στην νότια Κρήτη!)

Ο λόγος που πήρα πολλά κιλά... http://diatrofis-imerologio.blogspot.gr/2015/05/blog-post.html

:-)

6 σχόλια:

  1. Μπράβο ,η προοδος εντυπωσιακη .
    Σημερα αποφασισα να αρχισω μια προσπαθεια .
    Τουντις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τούντι μου σ' αγαπώ πολύ!
      Είμαι σίγουρη για την επιτυχία σου!
      Καλή αρχή!
      Πάντα θετική σκέψη και πίστη ότι θα τα καταφέρεις!
      ;-)

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου.Σε παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό και βλέπω ότι τα αποτελέσματα απώλειας βάρους σου είναι εντυπωσιακά .θα ήθελα να σε ρωτήσω αν όλο αυτό τον καιρό γυμνάζεσαι ταυτόχρονα με την ποιοτική διατροφή που κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα!
      Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

      Η μόνη γυμναστική που έκανα από την αρχή της ποιοτικής διατροφής μου ήταν το περπάτημα. Για 2 μήνες περίπου έκανα επίσης μερικές ασκήσεις για τα χέρια με βαράκι των 3 κιλών (την τελευταία εβδομάδα τις έχω σταματήσει γιατί δεν έχω όρεξη να τις κάνω). Και εδώ και λίγες ημέρες έχω ξεκινήσει κολύμπι στην θάλασσα.
      Κυρίως όμως περπατούσα και περπατάω, και γενικότερα είχα (και έχω) την κίνηση στη ζωή μου. Πχ όταν χρειάζονται κάποια ψώνια για την οικογένεια συνήθως προθυμοποιούμαι εγώ να πάω (με τα πόδια), ή ανεβοκατεβαίνω την σκάλα στο σπίτι για το παραμικρό κλπ.

      Πιο εντατική γυμναστική δεν έχω κάνει, γιατί τη βαριέμαι. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω πάει γυμναστήριο, γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν θα μου αρέσει.
      Κάποιοι μου λένε ότι είναι απαραίτητες οι πιο εντατικές ασκήσεις, όμως προτιμώ ν' ακούω και να σέβομαι το σώμα μου και να του προσφέρω μόνο ό,τι το ευχαριστεί.

      Ό,τι άλλη απορία έχεις, θα χαρώ να την ακούσω!

      :-)

      Διαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ που μου απάντησες. Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης τα εξής.περπατούσες κάθε μέρα,πόσα χλμ,γρήγορα; επίσης όλους αυτούς τους μήνες κόλλησες ποτέ;το ψωμί δε σου έλειψε καθόλου;πως μπορούσες να αντισταθείς στις παχυντικέςκαι καθόλου υγιεινές τροφές;πάντως μπράβο σου και πάλι είσαι παράδειγμα προς μίμηση ίση για όλους εμάς που θέλουμε να χάσουμε κιλά.εγω προσωπικά έχω μεγάλο αγώνα να κάνω θέλω να χάσω γύρω στα 50 κιλά.καθε πρωί ξεκινάω και το βράδυ την χαλάω.βασικά όλα στο μυαλό είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα!
      Σ' ευχαριστώ πολύ για την επιβράβευση! Μου δίνεις δύναμη!

      Όσον αφορά τις ερωτήσεις σου... περπατούσα σχεδόν κάθε μέρα, δεν ξέρω να σου πω χλμ, πάντως το μισάωρο ήταν σίγουρο, συχνά ήταν και 1 ώρα την ημέρα. Όσο για τον ρυθμό, άλλες φορές ήταν χαλαρός και άλλες ζωηρός, ανάλογα τη διάθεση. Αυτές τις μέρες που ξεκίνησα το μπάνιο στη θάλασσα δεν πάω για περπάτημα, όμως εξακολουθώ να περπατάω με την πρώτη ευκαιρία (ψώνια, εξωτερικές εργασίες, κλπ).

      Τους μήνες που πέρασαν φυσικά και κόλλησα!
      Πολλές εβδομάδες πέρασαν που είχα απώλεια μόνο 100 γρ.
      Την 19η εβδομάδα έμεινα στάσιμη στα κιλά...
      http://diatrofis-imerologio.blogspot.gr/2015/01/19_32.html
      Και υπήρξαν οι εβδομάδες που η ζυγαριά με έδειξε παραπάνω...
      http://diatrofis-imerologio.blogspot.gr/2015/03/26.html
      http://diatrofis-imerologio.blogspot.gr/2015/06/38.html
      ...ειδικά στον σύνδεσμο που ακολουθεί, είναι μία εβδομάδα που η ζυγαριά έδειξε παραπάνω, και αναλύω το γιατί δεν πρέπει να "κρεμόμαστε" από την ένδειξη της ζυγαριάς...
      http://diatrofis-imerologio.blogspot.gr/2015/05/36.html

      Όσο για το ψωμί, γράφω αναλυτικά γι' αυτό στην απάντησή μου στην Κατερίνα (στα σχόλια) εδώ: http://diatrofis-imerologio.blogspot.gr/2015/06/11-2015.html
      Διάβασέ το αν θέλεις και πες μου την άποψή σου!

      Σου εύχομαι ειλικρινά πολύ σύντομα να τα καταφέρεις και να χάσεις όλα τα κιλά που θέλεις, αλλά πάνω απ' όλα ν' αγαπήσεις τον εαυτό σου και να του προσφέρεις την ποιοτική διατροφή που του αξίζει!

      Για πολύ καιρό (πριν ξεκινήσω την ποιοτική διατροφή) ξεκινούσα προσπάθεια το πρωί και το απόγευμα έτρωγα ό,τι βλακεία μπορείς να φανταστείς! Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν ήμουν έτοιμη ακόμα. Σταμάτησα να προσπαθώ και σκέφτηκα: "Όταν θελήσω να αδυνατίσω, θα το καταφέρω. Προς το παρόν δεν είμαι έτοιμη, οπότε θα κάνω ένα διάλλειμα."
      Και έτσι έκανα! Σταμάτησα να προσπαθώ και άφησα την ιδέα να ωριμάζει μέσα μου. Μετά από μερικούς μήνες, στα τέλη Ιουλίου, μου ήρθε φλασιά και είπα "1η Αυγούστου ξεκινάω!", και έτσι έγινε! Αν βλέπεις ότι δεν σου βγαίνει τώρα, κάνε ένα διάλλειμα, χαλάρωσε και άρχισε να κάνεις θετικές σκέψεις ότι θα τα καταφέρεις! Θα σε βοηθήσει στο να ξεκινήσεις το να συνειδητοποιήσεις τους λόγους που σε οδηγούν στο πολύ φαγητό. Τους δικούς μου αναλύω εδώ... http://diatrofis-imerologio.blogspot.gr/2015/05/blog-post.html

      Ελπίζω να βοήθησα! Ό,τι άλλο χρειαστείς, είμαι εδώ!

      :-)

      Διαγραφή