Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Ζύγισμα Νοεμβρίου!

Γεια σε όλους!

Ζητώ ειλικρινά συγνώμη, αλλά τον τελευταίο καιρό είχα διάφορες υποχρεώσεις και δεν μπόρεσα να μπαίνω όσο συχνά ήθελα. Μαζί με τις υποχρεώσεις είχα και πολύ άγχος, και μαζί μ' αυτό και υπερφαγικά. Ό,τι αισθανόμουν ότι λείπει απ' τη ζωή μου, το έκανα σουβλάκια, πάστες και σοκολάτες.

Η ζυγαριά έδειξε 99,8 kg.
+3,1 kg απ' τον προηγούμενο μήνα.

Δεν πτοούμαι καθόλου! Δεν μου πέφτει η διάθεση! Δεν έχω καθόλου ενοχές!
Είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θ' αντικαταστήσω το φαγητό με πραγματικές χαρές της ζωής και τα κιλά θα πέσουν από μόνα τους! Δουλεύω στο μυαλό μου πολύ αυτές τις μέρες ώστε ν' αποκτήσω μια θετική και υγιή οπτική γωνία!

Ευελπιστώ ότι το επόμενο διάστημα θα γράφω πιο συχνά...

Σας αγαπώ! Να είστε όλοι καλά!

:-)

3 σχόλια:

 1. Αχ μωρε Ελένη!!! Σε χάσαμε πάλι!!!
  Εγω δεν θα σταθώ καν στα κιλά που πήρες ... Θα σταθώ στην αισιόδοξη πλευρά σου αλλα και στην προσωπική εσωτερική αναζήτηση που ειναι το σημαντικότερο κομμάτι ..
  Βιώνοντας και εγω αυτήν την περίοδο πισωγυρίσματα που άλλοι μου τα δημιουργούν άνθρωποι και καταστάσεις και κατηγορώ την αδυνμια μου να τα γράψω ολα και όλους και να μην κάνω πια κακό στον εαυτό μου ..
  Μετα από τόσα πια νομίζω ότι η υπερφαγια ακομα και αν ξεπεραστεί θα εμφανίζεται κάποιες φορές κάποιες δύσκολες στιγμές αδυναμίας!!!
  Το θέμα είναι να φτάσουμε εκεί στις κάποιες φορές!!!
  Τι λες?
  Να μην αφήνουμε τα κενά ,ανθρώπους η γεγονότα να μας πληγωνουν να μας επηρεάζουν και το φάρμακο να ειναι το φαγητό!!!
  Ε αυτο είναι το δύσκολο οταν ξέρεις τι σου συμβαίνει οταν έχεις κάνει με τον εαυτό σου όλες τις συζητήσεις παραδοχές και αποδοχές οταν πια έχεις αυτογνωσία ...
  Ε στα δύσκολα δεν ειναι η πρώτη φορα που μπαίνεις !!!
  Άντε κοπελαρα μου να τα αφήσεις πίσω ...
  Εγω τώρα λοιπόν λεω καλο νέο ξεκίνημα !!!!

  Μαρία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κορίτσια καλημέρα.Ήμουν κι εγώ 73 κιλά και έφτασα 97.χάρηκα που σας βρηκα για να μοιραζόμαστε τις προσπάθειές μας..Μινα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή