Καλημέρα αγαπημένο Ημερολόγιο!
Σήμερις είπα να φτιάξω γκουρμεδιά,
και επειδή είχα μήνες να φάω ψάρι, έφτιαξα σολωμό!
Τον άπλωσα στο ταψί και από πάνω άπλωσα μια σως από: λάδι, μουστάρδα, ρίγανη, θυμάρι, καπνιστή πάπρικα και κάρυ, και επίσης έβαλα πολλά κομμάτια σκόρδου και δάφνης!
Το σκέπασα μ' αλουμινόχαρτο και το έβαλα στο φούρνο για μισή ώρα!
Το αποτέλεσμα ήταν αυτό...
Το συνόδευσα με πουρέ από κολοκύθια (βραστά κολοκύθια στο μούλτι με λάδι)!
Ένα πραγματικά νόστιμο, "γκουρμεδιάρικο" και χορταστικό πιάτο!
Να είμαστε όλοι καλά!
:-)
Σήμερις είπα να φτιάξω γκουρμεδιά,
και επειδή είχα μήνες να φάω ψάρι, έφτιαξα σολωμό!
Τον άπλωσα στο ταψί και από πάνω άπλωσα μια σως από: λάδι, μουστάρδα, ρίγανη, θυμάρι, καπνιστή πάπρικα και κάρυ, και επίσης έβαλα πολλά κομμάτια σκόρδου και δάφνης!
Το σκέπασα μ' αλουμινόχαρτο και το έβαλα στο φούρνο για μισή ώρα!
Το αποτέλεσμα ήταν αυτό...
Το συνόδευσα με πουρέ από κολοκύθια (βραστά κολοκύθια στο μούλτι με λάδι)!
Ένα πραγματικά νόστιμο, "γκουρμεδιάρικο" και χορταστικό πιάτο!
Να είμαστε όλοι καλά!
:-)