Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Καλησπέρα αγαπημένο Ημερολόγιο!

Σήμερα έφαγα...

πρωί -> 4 σύκα, 1 πιάτο γιαούρτι (πρόβειο, πλήρες), 1 κ.σ. μέλι.



νωρίς το μεσημέρι -> 50 γρ κάσιους ωμά και ανάλατα.


αργά το μεσημέρι -> 4 απ' τα κομμάτια τυρί γραβιέρα, 1 πιάτο ντομάτες.


νωρίς το απόγευμα -> το 1/4 από την σαλάτα της φωτογραφίας (με: λάχανο, ντομάτα και πιπεριά), 2 πιάτα σολωμό στον φούρνο.




αργά το απόγευμα -> 1 πάστα σοκολάτας (χωρίς ζάχαρη).



Σήμερα πραγματικά όλες οι τροφές που έφαγα ανήκουν στις πολύ αγαπημένες μου!

Το απόγευμα επισκέφθηκα ένα ωραίο μαγαζί και είχα την τύχη να φάω ένα μοναδικό γλυκό! Πληροφορίες για το γλυκό που έφαγα το απόγευμα υπάρχουν εδώ... http://www.neanikon.gr/recipedevelopmentforkinono/ . Αναγράφονται και τα υλικά με τα οποία είναι φτιαγμένο. Έχει πλούσια και υπέροχη γεύση και μου έφτιαξε την διάθεση!
Ο δημιουργός αυτού του γλυκού έχει το blog http://www.neanikon.gr/ και φτιάχνει γλυκά με αγνά και θρεπτικά υλικά, χωρίς καθόλου ζάχαρη! Και μάλιστα, αν κρίνω από το σημερινό που δοκίμασα, η γεύση των γλυκών του είναι κλάσεις ανώτερη και πιο πλούσια απ' αυτήν των γλυκών του εμπορίου!
Έχοντας βάλει την ποιοτική διατροφή στην ζωή μου, αλλά παραμένονας και γλυκατζού, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω πραγματικά τον δημιουργό του "Νεανικόν" για το έργο του. Ευχαριστώ και όλους τους bloggers που ασχολούνται με την παρασκευή φαγητών και γλυκών με αγνά και θρεπτικά υλικά, χωρίς επεξεργασμένους υδατάνθρακες.

Να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε μια υπέροχη Κυριακή αύριο!

:-)

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ πάρα πολύ !!! Χαίρομαι πραγματικά που σου άρεσε το γλυκάκι !!! Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ για την όμορφη αναφορά στο blog μου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά και να συνεχίζεις να δημιουργείς αριστουργήματα!
      :-)

      Διαγραφή