Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Κοτόπουλο στον φούρνο με πιπεριές!

Καλημέρα!

Καθώς έχω μπει σιγά-σιγά πάλι στην υπέροχη διατροφή που μου κάνει καλό, έχω αρχίσει να "ξεσκουριάζω" και να θυμάμαι τις παλιές, μαγειρικές μου ικανότητες!

Πήρα λοιπόν μισό κοτόπουλο και το άλειψα με την εξής σως: μουστάρδα, λάδι, αλάτι, ρίγανη, θυμάρι, καπνιστή πάπρικα, κάρυ και 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες. Από δίπλα έβαλα πιπεριές Φλωρίνης. Το 'χωσα στον φούρνο αφού πρώτα το σκέπασα με αλουμινόχαρτο, μην χάσει τα "ζουμιά" του!

Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό! Το έφαγα σε 2 μέρες, συνοδευόμενο με τις γνωστές σαλατάρες μου!




Μέσα από την ποικιλία στα τρόφιμα και την χρησιμοποίηση αρκετών μπαχαρικών της αρεσκείας μας, συνειδητοποιούμε πόσο ασύγκριτα πιο νόστιμη και ενδιαφέρουσα είναι η ποιοτική διατροφή!

Να είμαστε όλοι καλά και πάντα δημιουργικοί!

:-)

3 σχόλια:

  1. Τελικά ανίκητος αντίπαλος δεν υπάρχει...ούτε καν και αν αυτός ο αντίπαλος είναι ο εαυτός μας.Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου έχεις δώσει ιδέα και τις τελευταίες μέρες τρώω κοτόπουλο μπούτι και πιπεριές χωρις τη σως όμως και εχω εθιστεί ... Κόλλησα μιλάμε χα χα που να το κάνω και με τη σως σου !!!!
    Και Εννοείται ότι το συνοδεύω και εγω με σούπερ σαλάτα ...

    Αν και το τελευταίο διάστημα (ενα μηνα περιπου) προσπαθώ να χασω κιλά που εχω πάρει μένω δυο μέρες άντε τρεις με διατροφή και παλι τρώω .. Πειναω !!! Ειτε κανω επεισόδια υπερφαγιας είτε όχι τρώω πολυ!!! Πρέπει να χασω γύρω στα 6-7 κιλά αλλά έχω πάθει κάτι και δεν κρατιέμαι ... Εσυ με καταλαβαίνεις ξέρεις απο αυτά άλλωστε πολύ καλά!!!

    Φιλιά ��

    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή