Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Ένα μεσημεριανό - ένα βραδινό!

Πριν λίγες μέρες έφαγα για μεσημέρι:
1 κομμάτι κοτόπουλο βραστό, μερικά καρότα βραστά και 1 πιάτο σπανάκι βραστό, όλα συνοδευόμενα με αρκετό λάδι και λεμόνι.


Σήμερα το βράδυ έφαγα:
1 πιάτο καρότα βραστά, 1 πιάτο λάχανο βραστό και 3 αυγά βραστά, όλα συνοδευόμενα με αρκετό λάδι και λεμόνι.



:-)

9 σχόλια:

  1. Σαν άρρωστη τρως, γι' αυτό μετά ζητάς σφολιάτες. Ξεπείσμωσε κ ξεκόλλα από το δίπολο ή βραστά ή σκουπίδια. Δεν είναι εχθροί σου όσοι σου λένε ότι αυτή η διατροφή δεν είναι ισορροπημένη. Δεν θέλουν το κακό σου. Παπαγάλισες πέντε ατάκες κ δέκα κανόνες διατροφής κ τους έχεις για σωσίβιο, αλλά σου γίνονται θηλιά στο λαιμό. Όσο πιο σφιχτά τους κρατάς, τόσο βαθύτερα βαλτώνεις. Δεν είναι για σένα η σπαρτιάτικη πειθαρχία κ το νοσοκομειακό φαγητό. Πάρ' το αλλιώς. ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ εχεις πραγματικα παρακολουθησει εσυ και οι υπολοιποι "που λενε οτι αυτη η διατροφη δεν ειναι σωστη" ολες τις καταγραφες;; αν ναι τοτε δε θα το ελεγες αυτο. Η κοπελα τα τρωει ολα αποφευγει ΣΥΝΘΕΤΟΥΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ δηλαδη ποσο δυσκολο να το καταλαβετε;; Κανε μια ερευνα γυρω σου σε ανρθωπους που εκαναν διαιτα κ εχασαν πολλα κιλα και θα παρατηρησεις πως οποιαδηποτε διαιτα ακολουθησεις αν παραιτηθεις για καποιο λογο ..θα τα ξαναπαρεις ολα. Ειτε ετρωγες στη διαιτα σου βραστα, ειτε ετρωγες απο ολα απο λιγο ειτε εκανες θερμιδοτερητη(που τρως τα παντα) παλι τα ξαναπαιρνεις. Συνεπως μετα το χασιμο των πολλων κιλων εκει ειναι που πρεπει να μαθουμε την ποιοτικη διατροφη ή εστω το μετρημα θερμιδων για να μην ξαναπαρουμε βαρος. Επισης αν δεν βρουμε αυτο που μας κανει να τρεχουμε στο ψυγειο...τιποτα δε γινεται! Αν για παραδειγμα υπαρχει ενας τοξικος ανθρωπος στη ζωη σου ο οποιος με τη συμπεριφορα του σε κανει να πηγαινεις στο ψυγειο κ να "τρως τα προβληματα σου" και 200 κιλα να χασεις αν αυτον τον ανθρωπο συνεχιζεις να τον εχεις στη ζωη σου θα τα ξαναπαρεις ολα γτ η συμπεριφορα του προς εσενα θα μεινει η ιδια. Η διατροφη της ειναι πολυ καλη και μη λετε στην κοπελα βλακειες. Αν θελετε να συμβουλευσετε καποιον καντε το ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ εχετε μαθει για αυτον. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ και ελατε να ξανασυζητουσμε αν τρεφεται η οψχι σωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα! Πιστεύεις ότι αυτά που λέμε τα λέμε για το κακό της Ελένης? Εγώ προσωπικά παρακολουθώ την διατροφή της από το 2015 όταν και η ίδια πάλευα με την βουλιμία. Σαφώς και υπήρξαν υγιεινές τροφές στις επιλογές της αλλά όπως λέει και ο ανώνυμος παραπάνω ταυτόχρονα υπήρχε και μια σπαρτιατικη πειθαρχία που ΔΕΝ είναι για άτομα με διατροφικές διαταραχές! Το ψωμί, το ρύζι και τα μακαρονάκια δεν είναι εχθρός κανενός! Υπάρχουν και ολικής που είναι εξίσου νόστιμα και υγιεινα.
    Η κοπέλα χρειάζεται την βοήθεια ειδικού.. Ψυχολόγου και διατροφολόγου. Αν δεν το κάνει θα παλεύει για μια ζωή. Δυστυχώς κάποιες φορές τους τοξικους ανθρώπους δν μπορούμε να τους βγάλουμε απ την ζωή μας οριστικά... Πρέπει να μάθουμε να τους αντιμετωπίζουμε. Για να γίνει αυτό απαιτείται δουλειά.. Ψυχοθεραπεία κάθε εβδομάδα και επένδυση στον εαυτό μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες μου λοιπον κατα τη γνωμη σου κ αφου και εσυ εχεις περασει απο βουλιμια... αν βαλει στη διατροφη της ρυζι-μακαρονια κλπ.... τι θα γινει; οταν θα παραιτηθει για καποιο λογο το γεγονος οτι ετρωγε και ρυζι στη διαιτα της θα την κανει να πει οχι δν παραιτουμαι;; το φαγητο ειναι κατα 90% το χαδι που σε καλμερνει απο κατι που σου συνεβει. οσο για το σπαρτιατικη πειθαρχια εγω ειδα πολλες φορες σοκολατακια, μισες παστες, φαγητο σε ταβερνα .... συνεπως δε σας καταλαβαινω γτ μιλατε για σπαρτιατικη πειθαρχια. Γνωμη μου: ενας ανθρωπος που εχει παρει πολλα κιλα καθαρα στο κομματι της διατροφης διαλεγει εναν απο τους δυο δρομους. 1ος θερμιδομετρηση μιας και ειναι πολυ δυσκολο την παρασκευη να τρως πιτσα και τη δευτερα νεροβραστα καροτα, ετσι η θερμιδομετρηση σου δινει τη δυνατοτητα να τρως οτι θελεις. 2ος δρομος... υγιεινα φαγητα κυριως για αυτους που εχουν συνηθισει μεγαλες ποσοτητες φαγητου μιας και δεν μπορεις να χορτασεις με 200γρ κοτοπουλο και 150γρ ρυζι.. ετσι τρως βραστα οχι μονο γτ ειναι υγειινα αλλα γτ μπορεις να φας περισσοτερη ποσοτητα. ΚΑΙ ΝΑΙ τον πρωτο καιρο θα θες να φας περιπου οσο ετρωγες κ πριν τη διαιτα...γτ οτι κοβεις μαχαιρι με μαθηματικη ακριβεια σε λιγοτερο απο εβδομαδα θα το γευτεις σε διπλη τριπλη ποσοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τις γνώμες σου και μόνο καταλαβαίνει κανείς πόσο άσχετος/η είσαι με το τι εστι διατροφική διατροφικη διαταραχη! Θερμιδομετρηση σε βουλιμικο? Τι άλλο θα ακούσουμε!
    Δεν θα μπω στη διαδικασία αντιπαράθεσης που αποζητάς! Και στην τελική δεν έγραψε κανείς το σχόλιο για εσένα αλλά για την Ελένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ....Ταπεινα συγνωμη Ιατρε... εχετε δικιο! Εσεις μαλλον ξερετε πολυ καλυτερα .... Απο τον τροπο που γραφεις το μονο που αντιλαμβανεται κανεις ειναι οτι εχεις πολλα κιλα χολης κ με μισος κ με επιτακτικοτητα προσπαθεις να αλλαξεις καποιον αλλον ή απλά να πεις τη γνωμη σου...προφανως παλευεις πολλα χρονια με τα κιλα κ δεν εχεις καταφερει τιποτα... περαστικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχαχ! Είσαι αξιολυπητη! Κρίμα που ρίχνεις τόσο πολύ το επίπεδο. Δεν θα σχολιάσω κάτι παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ματζουράνα μου, ελπίζω να είσαι καλά!
    Χάρηκα που πόσταρες κάτι στο blog
    Μας έλειψες στο φορουμ <3 σου στέλνουμε φιλιά!
    (αιλουρος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Που εισαι ματζουρανακι μου, έλα δω που σαγαπαμε και σε καταλαβαίνουμε ❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή