Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Καλησπέρα αγαπημένο Ημερολόγιο!

Αυτά που έφαγα σήμερα ήταν...

αργά το πρωί -> 2 πορτοκάλια.


μεσημέρι -> 1 σούπερ-ντούπερ σαλατάρα (με: μαρούλι, λόλα, σέλινο, μαϊντανό, λάδι και λεμόνι), 3 αυγά βραστά, 1 πιάτο πουρέ από αρακά λεμονάτο με καρότα (+ σέλινο, μαϊντανό, λάδι και λεμόνι).




απόγευμα -> 4 μανταρίνια, (μετά από 1 ώρα: ) 60 γρ κάσιους ωμά.



αργά το βράδυ -> 1 μπωλ μπρόκολο στον ατμό (με λάδι και λεμόνι), 2 δίκροκα αυγά βραστά, 1 ξινόμηλο με 1 κ.σ. μέλι, κανέλα και γαρύφαλλο.





Μου έφτιαξε την διάθεση η διατροφή μου σήμερα!
Ο πουρές αρακά με το ωμό σέλινο και τον μαϊντανό στο μούλτι βγήκε πραγματικά πολύ νόστιμος!

Ο Αγιο-Βασίλης στο πιάτο ήταν σαν να με κοιτούσε μες στα μάτια καθώς έτρωγα τα κάσιους, και να μου έλεγε "Μόνο αυτά θα φας! Μην βάλεις κι άλλα!" :-D  Ήταν πολύ ψαρωτικό το βλέμμα του και έτσι συμμορφώθηκα και έφαγα μόνο αυτά! :-P

Το βράδυ είχα χορτάσει με το μπρόκολο και τ' αυγά, όμως λιγουρευόμουν να φάω και ένα ξινόμηλο με μέλι, όπως το τρώω εδώ και λίγες μέρες. Έτσι το έφαγα και αυτό και φούσκωσα. Αλλά το ευχαριστήθηκα! Έχω αυτό το κακό: όταν ανακαλύπτω μια γεύση ή έναν συνδυασμό που μου αρέσει πολύ, για κάποιο διάστημα θέλω να το τρώω συνέχεια! Φοβάμαι μην πάθω τίποτα με τόσο γαρύφαλλο που τρώω! Πάντως το θετικό είναι ότι συνειδητοποίησα ότι τα μήλα δεν μου προκαλούν δυσκοιλιότητα πια! Έτσι τα έχω βάλει για τα καλά στην διατροφή μου πάλι! Χαίρομαι πολύ γιατί μου αρέσουν πολύ!

Να είμαστε όλοι καλά!

Καληνύχτα!

:-)

Σαν σήμερα, πέρυσι είχα φάει... Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015 .

3 σχόλια: